Met behang creëer je je eigen unieke stijl

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Het is verkrijgbaar in vele verschillende dessins en er is een grote variatie in stijlen, van klassiek tot modern. Het past in elk interieur. Met behang laat je je muren spreken en door te combineren creëer je jouw eigen unieke stijl.

Waar vroeger vaak de hele woonkamer werd voorzien van hetzelfde behang, wordt het tegenwoordig vaak toegepast op een enkele muur. Meestal wordt dan gekozen voor exclusief behang, wat je interieur een bijzondere uitstraling geeft. Behang is niet alleen mooi in de woonkamer, ook je slaapkamer of studeerkamer maak je er extra sfeervol mee. En niet te vergeten de baby- of kinderkamer. Door de ruime keuze in kleuren, stijlen en thema’s maak je de leukste kamer voor je kind. En is je kind het thema ontgroeid, dan is het heel eenvoudig om de kamer weer te veranderen met nieuw behang.

Fotobehang

Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor fotobehang. Dit groeit enorm in populariteit. Hiermee creëer je een sfeer, horend bij de afbeelding aan de muur. En als je je kamer nog persoonlijker wil maken, is het zelfs mogelijk om behang te laten maken van een eigen foto. Bijvoorbeeld een foto van een bijzonder moment of van een plek met een mooie herinnering. De foto wordt eerst doorgestuurd naar de fabrikant, waarna je een voorbeeld krijgt van hoe het eruit komt te zien, alvorens de bestelling geplaatst wordt.

Eenvoudig aanbrengen

Behangen een stuk eenvoudiger dan vroeger. Het inpappen en inweken van papieren behang was vrij complex. Nu is nagenoeg alle behang op basis van vlies en hoef je enkel nog de muur in te smeren. Vliesbehang zet niet uit en krimpt niet, waardoor het al vrij snel goed op je muur zit.

Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken welk behang het best past in jouw interieur? Wij helpen je er graag mee. Je kunt alle tijd nemen om de boeken met de beschikbare collectie te bekijken. Ook voorzien we je van het juiste advies hoe je het behang moet aanbrengen. Wil je het werk liever uitbesteden, dan helpen we je hier ook mee verder.