Raamdecoratie is onmisbaar in een sfeervol interieur

Raamdecoratie is onmisbaar in ieder huis. Naast dat raamdecoratie functioneel is tegen inkijk en het filteren van zonlicht, is het de basis van een sfeervolle aankleding. De tijd dat er alleen keuze was tussen vitrage of luxaflex in een standaard kleur ligt al lang achter ons. Tegenwoordig zijn er vele materialen en stijlen, passend in elk interieur of bij jouw eigen stijl.

Rolgordijnen

Door een oneindige variatie van kleuren, transparanties en dessins passen rolgordijnen in vrijwel ieder interieur. Hiermee kun je eindeloos variëren. Of je nu een trendy, modern of klassiek interieur hebt, voor elke stijl is zijn er mogelijkheden door de verschillende stofkwaliteiten en dessinstoffen. Rolgordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte in huis of voor kantoor.

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en in verschillende lamelbreedtes. Ze zijn geschikt voor elke woonruimte en kunnen ook schuin geplaatst worden in bijvoorbeeld dakramen. Ook zijn ze geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Verticale jaloezieën, ofwel lamellen, bieden veel sfeer en zijn geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien. Daar waar textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker. Lamellen zijn er in diverse breedtes en structuren.

Plissé en Duette

Plisségordijnen bestaan uit strak gevouwen, geplooide stof. Plissé is Frans voor geplooid. Deze gordijnen geven uw interieur een moderne uitstraling. Vergelijkbaar met plisségordijnen zijn duettegordijnen, beter bekend als Duette shades. Plissé heeft een zigzaggende structuur, maar Duette shades hebben een soort honingraatstructuur. Er zijn twee lagen aan elkaar bevestigd met ruimte ertussen. Dit zorgt voor een isolerende werking.  Plissé en Duette zijn toepasbaar in ieder interieur, maar door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen een populaire vorm van raamdecoratie. Ze zijn bijzonder sfeervol en zorgen voor een persoonlijk accent in je interieur. Er is een ruime keuze aan stoffen in kwaliteit, dessins en structuur. Transparante stoffen zijn een goed alternatief voor vitrage.

Multishade

Multishade is een product met twee lagen stof met afwisselend transparante en niet-transparantie banen. De Mulitshade kun je met een kettingbediening op en neerhalen en door daarmee je eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of open, op elke hoogte van het raam. Hiermee combineer e de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. De multishade is verkrijgbaar in drie verschillende baanbreedtes en in verschillende stoffen en kleuren en daardoor een passend product voor ieder raam in ieder interieur.

Houten jaloezieën en shutters

Als je kiest voor natuurlijke producten in je interieur, dan passen houten jaloezieën hier uitstekend bij. Deze hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. Ook houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en in diverse warme en trendy kleuren.  Shutters, ofwel houten binnenluiken zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Shutters zorgen voor uitstraling, sfeer, comfort en privacy in ieder interieur. Niet alleen in woonkamers zijn ze decoratief en functioneel, ook in slaapkamers, badkamers of keukens dragen ze bij aan meer woongenot. Ze vormen opvallende elementen in het totaalbeeld en zijn echte blikvangers.

Weet je niet wat voor jouw interieur de mooiste oplossing is? Wij kunnen je voorzien van een persoonlijk advies. Dat helpt je zeker met het maken van de juiste keuze.