Haal de zomer in huis met deze kleuren!

De zomer is de perfecte tijd om je interieur een frisse nieuwe look te geven. Of je nu een volledige make-over wilt of gewoon wat kleine accenten wilt toevoegen, de juiste kleuren kunnen een wereld van verschil maken. In deze blogpost delen we de top zomerse kleuren van 2024 en hoe je ze kunt gebruiken om je huis een verfrissende en levendige uitstraling te geven.

Lees meer

Bescherm je hout voor langdurig resultaat: 4 tips

Hout is het meest gebruikte materiaal om buitenruimtes sfeervol en aantrekkelijk te maken. Denk aan schuttingen, overkappingen, tuinmeubels en meer! Het natuurlijke materiaal past in iedere tuin, maar is wel gevoelig voor vocht, zonlicht, en wisselende temperaturen. Deze invloeden kunnen zorgen voor vergrijzing. Gelukkig is dit tegen te gaan met de juiste bescherming.

Lees meer

Tijd voor de buitenkant van je huis!

Het voorjaar is een goed moment om de buitenkant van je huis aan te pakken. Het mooie zomerseizoen is nog in aantocht, dus dan kun je gelijk genieten van het eindresultaat! Alles is mogelijk op het gebied van buitenschilderwerk. Denk aan gevels, deuren, kozijnen, schuren en hekken. Het schilderen van dit soort elementen biedt niet alleen bescherming tegen weerinvloeden, maar voegt ook karakter toe aan je huis, tuin en terras.

Lees meer

Geef je huis een frisse look met moderne buitenmuurverf

Het heerlijke weer heeft even op zich laten wachten, maar het lijkt nu dan wel echt schitterend te worden om aan de slag te gaan met de buitenmuren van je huis. Waarom niet profiteren van deze stralende dagen om je huis een frisse en moderne uitstraling te geven? Met buitenmuurverf kun je eenvoudig je woning transformeren.

 

Lees meer

Stijlvol interieur met raamdecoratie

De lente staat voor de deur. Dat betekent langere dagen met meer zonuren. Hoe heerlijk die dagen ook zijn, soms zit je niet te wachten op de volle zon in je huis. Raamdecoratie is dan de ideale oplossing! Bepaal zelf de hoeveelheid licht en privacy en geniet van de akoestische en isolerende werking van raamdecoratie. Daarnaast is het dé manier om je ramen op te fleuren!

Lees meer