Aardetinten in de wereld van interieur design

In de dynamische wereld van interieurdesign zijn trends voortdurend in beweging. Een opvallende verschuiving van de laatste tijd, is de omarming van warme kleurenpaletten. Er wordt steeds meer afgeweken van het standaard wit. Tussen al deze warme tinten springt er één met de kop boven het maaiveld; de aardetinten. Deze rijke, natuurlijke kleuren zoals terracotta, zacht roze tinten en verschillende aardetinten, brengen een gevoel van warmte en geborgenheid in een leefruimte.

Lees meer

De juiste aanpak voor het schilderen in huis

Is jouw huis toe aan een frisse wind? Van muren en plafonds tot deuren en kozijnen; een opknapbeurt begint bij kwaliteitsverf, goede voorbereiding en materialen. Verken de wereld van verf, waar standaardkleuren transformeren tot persoonlijke paletten. Lees verder en ontdek hoe je met de kwast jouw ruimte tot leven brengt.

Lees meer

Ontdek de tijdloze elegantie van PVC vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die niet alleen duurzaam is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan je leefruimte? PVC vloeren bieden de ultieme oplossing. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en compromisloze stijl die deze vloeren met zich meebrengen.

Lees meer

Nieuw jaar, nieuwe kleuren: ontdek de verfkleuren van het jaar 2024!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we nieuwsgierig uitkijken naar de kleuren die onze muren, meubels en interieurs zullen domineren. Zowel Sigma als Flexa, gerenommeerde namen in de verfindustrie, hebben onlangs hun ‘Verfkleur van het jaar 2024’ onthuld, en het is een keuze die zeker indruk zal maken.

Lees meer

De magie van vloerkleden: warmte en stijl in jouw huis

In de wereld van interieurdesign is er één element dat al eeuwenlang de harten van ontwerpliefhebbers verovert: vloerkleden. Deze veelzijdige en betoverende stukken textiel zijn de sleutel tot het creëren van een warme en gastvrije sfeer in jouw huis. Of je nu een klassiek interieur hebt of juist een eigentijdse inrichting, vloerkleden zorgen voor een finishing touch die jouw ruimte helemaal afmaakt.

Lees meer