Creëer een unieke stijl met behang

Wist je dat er tegenwoordig steeds vaker gekozen wordt voor behang? Dat komt omdat je met behang een saaie muur echt kunt laten spreken. Van rustige mooie kleuren tot uitspringende leuke motiefjes. Voor ieder interieur is er een passend behang! Daarnaast is het eenvoudig aan te brengen en blijft het voor jaren mooi op de muur zitten. Een duurzame keuze dus.

Lees meer

Nieuwe kleurenwand van Sigma

Kom je er maar niet uit over welke kleur bij je woning past? Met de nieuwe kleurenwand van Sigma kun je zelf ervaren welke kleur past! Met meer dan 195 kleurstalen is er keuze genoeg en kun je gemakkelijk testen of de kleur die je voor ogen hebt ook in je woning past. Maak een selectie uit de vele kleuren die je aanspreken en kijk dan welke het beste in je woning past.

Lees meer

Passend tapijt voor jouw interieur

De herfst doet zijn intrede en de warmte van de lange hete zomer verdwijnt uit het huis. Tijd om het binnen knus, sfeervol en warm te maken. Tapijt en vloerkleden kunnen je helpen bij het creëren van comfort, maar dat niet alleen. Maak kennis met de vele voordelen van tapijt en vloerkleden in je woning!

Lees meer

Het schilderen van lastige ondergronden

Bij het opfrissen van je interieur of buitenruimten denken we natuurlijk al gauw aan het schilderen van de muren en houten kozijnen. Maar wist je dat je ook heel gemakkelijk ondergronden zoals kunststof, metaal, en steen kunt transformeren met een likje verf? Denk bijvoorbeeld aan je kunststof raamkozijnen of de tegels in je toilet. Je geeft het materiaal als het ware een nieuw leven en zo bespaar je kosten, want schilderen is nog altijd voordeliger dan vervangen! Het schilderen van een lastige ondergrond vraagt wel om een andere aanpak.

Lees meer

Transformeer je huis met een kwalitatieve buitenmuurverf

Wat een likje verf allemaal niet kan doen met het uiterlijk van je huis! Naast dat je de deuren en kozijnen een andere kleur kunt geven, is het ook mogelijk je buitenmuren van een andere kleur te voorzien. Maar hoe bepaal je de kleur en hoe zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten?

Lees meer