Erkend OnderhoudNL Garantie keurmerk

OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. Glas- en Schildersbedrijf Michiels maakt deel uit van dit netwerk van hoogwaardige dienstverleners. Het erkenningscertificaat is toegekend na diverse toetsingen en controles. Met dit certificaat kunnen wij kwaliteit en professionaliteit garanderen.

Voordelen van OnderhoudNL Garantie

Als klant van Glas- en Schildersbedrijf Michiels profiteer je van de OnderhoudNL Garantie voordelen. Dit betekent dat je optimale zekerheid en betrouwbaarheid hebt. De aangesloten bedrijven voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor wij professionaliteit, vakkundigheid en betrouwbaarheid kunnen garanderen. Daarnaast bieden we professionele ondersteuning. Dit vertaalt zich naar extra verkoopondersteuning en klanttevredenheid. Je kunt vertrouwen op een gegarandeerde nakomingsgarantie via de Stichting Geschillencommissie, wat je extra gemoedsrust biedt.

Hoe wordt je een OnderhoudNL Garantiebedrijf?

Alleen bedrijven die lid zijn van OnderhoudNL én het OnderhoudNL Kwaliteitstraject succesvol hebben doorlopen, kunnen deelnemen aan OnderhoudNL Garantie. Glas- en Schildersbedrijf Michiels heeft deze stappen met succes voltooid, waardoor we kunnen genieten van de voordelen van het keurmerk.

Contacteer Glas- en Schildersbedrijf Michiels

Ben je klaar om te profiteren van de voordelen van OnderhoudNL Garantie? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij jouw volgende project!