Enkelglas in vele soorten en maten

Enkel glas is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar enkelvoudig glas, wat betekent dat het glas bestaat uit één enkele laag. Dit type glas is meestal gemaakt van gewoon floatglas en wordt vaak gebruikt waar isolatiewaarde en veiligheid niet of minder van toepassing is. Enkel glas is namelijk niet breukveilig en minder efficiënt in het isoleren van warmte en geluid dan isolatieglas.

  • Helder glas ( floatglas) leveren wij in diktes van 2 tot meer dan 20 mm dik. Uitgevoerd in blank of een kleur.
  • Verder zijn er natuurlijk veel soorten figuurglas, draadglas en gestraald glas.
  • Ontspiegeld glas
    Speciaal voor fotolijsten, 2 mm dik, uit voorraad leverbaar. Hierdoor kun je jouw foto altijd zien, zonder hinderlijke spiegeling.
  • Ook glazen (douche) deuren of wanden kunnen wij voor je verzorgen.

Al dit glas kan natuurlijk worden geslepen, of voorzien van gaten of uitsparingen. Compleet op maat gemaakt met eventuele uitsparingen en leverbaar in vele kleuren of in helder glas. Wij zorgen natuurlijk ook, als je dat wenst,  voor de montage!

Kom naar onze winkel en laat je uitgebreid adviseren.

Advies over enkelglas

Enkel glas kan bij Michiels voor Verf & Wonen worden bewerkt. Twijfel je of enkel glas het juiste type glas is voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en geven je het beste advies op het gebied van glas.