Topkwaliteit verfmerken

De winkel voor al je verf!

Verf is altijd de specialiteit van onze winkel! Niet voor niets hebben we ook een schildersbedrijf en gebruiken we hier professionele verven die je ook kunt kopen in onze winkel. Michiels staat voor kwaliteit en dat vertaalt zich ook in een kwalitatief hoogwaardig assortiment van verf. Wij voeren de volgende bekende merken waarmee kwaliteit gegarandeerd is; Pure, Sigma, Sikkens, en ons private label Colors.

Michiels voor Verf en Wonen is dé verfwinkel voor o.a. Reusel, Bladel, Hapert , Eersel, Arendonk, Retie, Oud Turnhout, Turnhout, Geel en omstreken.

Het beste advies over verf

Naast kwaliteit van de verf vinden we gedegen advies ook heel belangrijk. Je krijgt daarom bij ons altijd advies van een gediplomeerd verkoopteam. Ieder van ons die je te woord staat in de winkel, is gediplomeerd meesterschilder en kan je alles vertellen over de verschillende typen en merken verf en hun respectievelijke voor- en nadelen. Voor het realiseren van je verfklus hebben wij alles in huis! Uiteraard kun je jouw klus ook aan ons overlaten.