Een Sigma voor iedere ondergrond

Sigma is het meest veelzijdige verfmerk. Niet voor niets worden de verven van Sigma dan ook veelvuldig gebruikt door onze professionele schilders en zijn wij Sigma Select Dealer. We leveren alle Sigma verven en mengen die direct op onze mengmachine. Onze Sigma verven zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ondergronden. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat ieder project een succes wordt. Of het nu om een grote of een kleine klus gaat. Nieuwe verf wordt altijd ontwikkeld vanuit een toekomstgericht oogpunt. Dit maakt dat je lang kunt genieten van een Sigma verf, écht duurzaam dus! Jaren gelden legde Sigma de basis en nog steeds zorgen zij ervoor dat jij een topresultaat kunt realiseren. Met een product van Sigma heb je het beste wat de markt heeft te bieden.

Historie

In de 18e eeuw legde Sigma de basis en nog steeds zorgen zij ervoor dat jij een topresultaat kunt realiseren. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries. Het hoofdkantoor van Sigma is gevestigd in Uithoorn. De verven worden sinds het begin van de jaren ’90 geproduceerd in de verffabriek in Amsterdam, één van de modernste van Europa.

Laat je inspireren

Met een product van Sigma heb je het beste wat de markt te bieden heeft. Sigma kent de eisen van de praktijk en stemt daar de producten zorgvuldig op af. Het merk heeft zowel voor de doe-het-zelver als voor de professional hoogwaardige producten. Je vindt daarom bij Michiels voor Verf & Wonen in Reusel het topassortiment van Sigma. Wil je inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij ons in de winkel, je vind hier talloze kleuren aan de Sigma kleurenwand. Test met de kleurstalen of de kleur perfect past bij jouw interieur!

Bekijk ook onze andere verfmerken!