GoodLifeGrootSigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Dat doen ze al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor het huidige succes. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries. Het hoofdkantoor van Sigma is gevestigd in Uithoorn. De verven worden sinds het begin van de jaren ’90 geproduceerd in de verffabriek in Amsterdam, één van de modernste van Europa. De producten en diensten van Sigma behoren tot het beste wat de markt heeft te bieden.

Sigma in de praktijk

SigmaDesk650

Waar het natuurlijk écht om gaat, is dat die topkwaliteit in de praktijk ook uit de verf komt. Alles wat Sigma doet, staat daarom in dienst van de doelstellingen en het rendement van hun relaties. Zo betrekken ze hun medewerkers veelal uit de bouwwereld. De technisch adviseurs van Sigma staan dagelijks in contact met schildersbedrijven en opdrachtgevers.

Ze kennen dus de eisen van de praktijk en stemmen hun producten en diensten daar zorgvuldig op af. Op de website van Sigma vind je meer informatie over Sigma Coatings. Voor consumenten is Sigma het professionele verfmerk en daarom vind je ons ook bij Michiels Verf & Wonen in Reusel. Mocht je nu eerst zelf willen zien hoe je eigen ruimte eruit komt te zien met verf van Sigma, download dan de app genaamd Sigma Colour Viewer 3.0 op de website van Sigma.