Sigma kleurenwand

Kom je er maar niet uit over welke kleur bij je woning past? Met de nieuwe kleurenwand van Sigma kun je zelf ervaren welke kleur past! Met meer dan 195 kleurstalen is er keuze genoeg en kun je gemakkelijk testen of de kleur die je voor ogen hebt ook in je woning past. Maak een selectie uit de vele kleuren die je aanspreken en kijk dan welke het beste in je woning past.

Zelfklevende kleurstaven

Aan de nieuwe kleurwand van Sigma tref je ruim 195 kleurstalen. 55 van de kleuropties kun je ook door middel van een zelfklevende kleurstaal testen. Neem de kleurstaal mee naar huis en plak deze op het oppervlak dat je graag wilt gaan veranderen. Zo kun je bekijken of de kleur binnen je woning past en een weloverwogen beslissing nemen. We raden je altijd aan om kleuren te testen op zowel plekken waar het wat donkerder is als plekken waar het lichter is. Lichtinval heeft namelijk veel invloed op kleur. Ervaar dus zelf wat licht doet met de kleur die je voor ogen hebt.

Genoeg keuze

Van basiskleuren tot accentkleuren, we hebben alles in huis! Wat je niet standaard in het assortiment kunt vinden, kunnen we voor je mengen. Het is ook mogelijk om deze gemengde kleur in een testpot mee te nemen naar huis. Zo kun je ook testen met een kwast op diverse plekken in je woning.

Kleuradvies

Kom eens bij ons langs! We geven je namelijk graag handige tips over bijvoorbeeld de verhoudingen tussen de gekozen kleuren. We raden je ook aan om kleuren fysiek te bekijken, omdat een scherm vertekende beelden kan geven van de daadwerkelijke kleur.