Pure verf in veel kleuren

Pure by Flexa Colour Lab® is een speciaal is verf dat door de kleurspecialisten van Akzo Nobel is ontworpen. Het merk heeft een bijzonder palet van prachtige tijdloze en verfijnde kleuren van de hoogste kwaliteit. De hoogwaardige Pure lakken en muurverven zijn gemaakt met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect eindresultaat. Met de kennis en ervaring van Akzo Nobel kunnen zij pigmenten selecteren die zorgen voor diepe en intense kleuren die voor een lange tijd een prachtige uitstraling geven. Zo komt elke dag opnieuw je interieur tot leven!

De Pure collectie staat bekend om de bijzonder mooie kleurenwand met de exclusieve handgeschilderde A4 formaat stalen. De stalen zijn exclusief verkrijgbaar in onze verfspeciaalzaak. Deze vind je nergens op een website of in een bouwmarkt. Kom gerust onze collectie uitgebreid bewonderen in onze winkel. Laat je online inspireren door de website van Flexa te bezoeken. Tevens vind je hier voorbeelden van allerlei verschillende stijlen die mogelijk zijn met de Pure lijn. Pure is puur genieten!

Het merk Flexa

Flexa is een merk dat onderdeel is van Okzo Nobel. Het in Friesland geboren doe-het-zelf verfmerk Flexa bestaat al jaren. Het oer-Hollandse merk groeide uit tot een van de meest gebruikte verf voor in en aan het huis. In vrijwel iedere Nederlandse straat vind je Flexa terug op wanden en houtwerk. Mede dankzij de vele vooruitstrevende stappen en innovatieve keuzes die het merk in het verleden heeft genomen en nog steeds neemt. Flexa is nog steeds jong van geest, daarom streeft het merk ernaar om trends te creëren op het gebied van kleur en interieur. Om die positie in de markt te behouden wordt wordt er jaarlijks een kleuronderzoek gedaan waaruit kleurenvoorspellingen worden gedaan. Jaarlijks in oktober maakt Flexa dé kleuren van het komende jaar bekend.

Bekijk ook onze andere verfmerken!