Flexa

over-flexa---6-decenniaHet in Friesland geboren doe-het-zelf verfmerk Flexa bestaat al meer dan 65 jaar. Het oer-Hollandse merk groeide in al die jaren uit tot een van de meest gebruikte verf voor in en aan het huis. In vrijwel iedere Nederlandse straat vind je Flexa terug op wanden en houtwerk. Mede dankzij de vele vooruitstrevende stappen en innovatieve keuzes die het merk in het verleden heeft genomen en nog steeds neemt.

In 1923 wordt door verffabrikant Tjallema de basis gelegd van de hedendaagse doe-het-zelfmarkt door het introduceren van sneldrogende verf voor buiten waar de boerenknecht op dat moment behoefte aan heeft. In 1955 wordt Tjallema Flexa Plastic Enamel op de markt gebracht. Het verfmerk Flexa is een feit. Nu, meer dan 65 jaar later, is Flexa onderdeel van het wereldwijd opererende AkzoNobel.

Pure by Flexa Colour Lab®

pure wand michielsPure by Flexa Colour Lab® is een speciaal door de kleurspecialisten van Akzo Nobel ontworpen verflijn van de hoogste kwaliteit, met een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren. De hoogwaardige Pure lakken en muurverven zijn gemaakt met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect eindresultaat.

De Pure collectie staat bekend om haar bijzonder mooie kleurenwand met de exclusieve handgeschilderde A4 formaat stalen die verkrijgbaar zijn in onze verfspeciaalzaak (en die vind je niet op de website of in de bouwmarkt). Kom gerust onze collectie uitgebreid bewonderen in onze winkel.

Om meer te weten te komen over de uitgebreide mogelijkheden met Pure, ga naar de website van Flexa. Tevens vind je hier voorbeelden van allerlei verschillende stijlen die mogelijk zijn met de Pure lijn. Pure is puur genieten!