PVC vloeren zijn al weer een aantal jaar populair en winnen steeds meer terrein van de traditionele materialen. Dat is ook niet vreemd aangezien de voordelen ongekend zijn terwijl er nauwelijks nadelen te noemen zijn. We zetten de voordelen even voor u op een rij:

 • Natuurgetrouwe uitstraling
 • Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens
 • Eenvoudig te reinigen
 • Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud
 • Aangenaam, zacht loopgeluid
 • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Ook voor PVC heeft Michiels een selectie gemaakt van de beste merken waarmee u gegarandeerd bent van kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren.

mFLOR

mFLOR designvloeren bieden vele voordelen. Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan. Naast de traditionele voordelen van PVC onderscheidt mFLOR zich duidelijk op een aantal gebieden:

 • Innovatieve dessins
 • Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen voor een gezond binnenklimaat.
 • De hoogste kwaliteit tot wel 15 jaar garantie.

mFLOR-25-05-Authentic-001

Innovatieve dessins

mFLOR staat voor innovatieve dessins die natuurecht zijn en ook nog eens uitgevoerd in extra grote afmetingen. Zo maakt MFlor onder andere gebruikt van de techniek In Register Embossing, waarbij de oppervlaktestructuur het dessin volgt. Alle mFLOR ‘Authentic’ collecties beschikken over deze techniek. Hierdoor tonen én voelen de stroken precies zo als de natuurlijke producten hout en steen.
Toepassing van de allernieuwste printtechnieken, waardoor vrijwel geen enkele strook of tegel er precies hetzelfde uit ziet. Dat is belangrijk, want in de natuur herhaalt ook niets zich helemaal en is alles uniek.
mFLOR-25-05-Authentic-002

De hoogste kwaliteit

mFLOR staat niet alleen voor mooie vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Op alle manieren kiezen wij voor de hoogste kwaliteit. Dit komt dus niet alleen naar voren in mooie dessins, maar ook in de samenstelling van het product:mFLOR-Oak-Authentic-56282-Water-Oak-PVC-vloeren-Haard-Vloer-Barneveld

 • mFLOR gebruikt alleen grond- en hulpstoffen met lage chemische emissies, om zo de impact op de luchtkwaliteit en blootstelling aan chemische componenten te minimaliseren.
 • mFLOR maakt alleen gebruik van de zuiverste PVC, zodat er exact duidelijk is welke grondstoffen in onze producten verwerkt worden.
  Door het gebruik van de zuiverste PVC zijn alle mFLOR vloeren volledig dimensioneel stabiel. Zo weet u zeker dat wanneer u voor mFLOR kiest, u voor de hoogste kwaliteit kiest.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie over MFlor.

Beautifloor

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. De Beautifloor PVC Design floors zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC Design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Beautifloor PVC Design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

Beautifloor Somme PVC Design vloer BeautifloorLoire PVC Design vloer

Klik hier om meer te zien van Beautifloor.

TFD

Al vanaf 1989 is Rob Toonen actief met vloeren voor gespecialiseerd gebruik en mag dan ook met recht een vloerenexpert bij uitstek genoemd worden. Op beurzen in het binnen –en buitenland, houdt hij zich op de hoogte van de laatste trends en producten. En er veranderd veel de laatste tijd! Zeer veel. TFD is van origine de PVC vloerspecialist voor bedrijven. Vanwege de hoge eisen die in deze omgeving aan vloeren wordt gesteld, zijn allePVC vloeren van TFD voorzien van een extra laag PU coating om de beste slijtvastheid te kunnen garanderen. Alle TFD vloeren zijn 3,0mm dik met een toplaag van 0,7mm. Daarmee zijn ze geschikt voor zowel particulier als projectmatig gebruik.

TFD

Klik hier om meer te zien van TFD.