Vloerkleden of karpetten zijn sfeermakers bij uitstek. Een vloerkleed is functioneel, decoratief, comfortabel en geluiddempend. Vroeger was een vloerkleed iets wat bij de zithoek hoorde, eigenlijk een soort gewoonte waar niet echt aandacht aan werd besteed. Gelukkig is hier verandering in gekomen! Een vloerkleed mag gezien worden en is een sieraad op zich! We zetten de voordelen van een vloerkleed voor u op een rij:

 • Een vloerkleed verbindt meubels.
  Een zithoek heeft vele losse items, zoals een bank, een fauteuil en een of meerdere salontafels. Door een vloerkleed toe te passen worden deze losse meubelstukken eenvoudig met elkaar verbonden en ontstaat er een mooi geheel.
 • Een kleed biedt decoratie.
  Een vloerkleed breekt een groot vloeroppervlakte en is een eenvoudige manier om de ruimte te decoreren. Tegelijkertijd mag je vloerkleed tegenwoordig ook een eyecatcher zijn. Kies voor opvallende kleuren en materialen om je huis een bijzonder accent te geven.
 • Warmte en sfeer.
  In veel woningen wordt in de woonkamer een vloerkleed toegepast, maar denk ook eens aan de slaapkamer en de badkamer. Vooral in een slaapkamer brengt een kleed letterlijk warmte. Een kleed naast het bed maakt het een stuk comfortabeler om uit jouw bed te stappen. Daarnaast geeft het ook direct sfeer aan de slaapkamer.
 • Akoestiek verbetert met een vloerkleed.
  Vooral in een grote woonruimte kan het snel hol klinken. Door het toepassen van meubelen en gordijnen wordt dit uiteraard minder. Maar een vloerkleed draagt direct bij aan een betere akoestiek.

Voor vloerkleden leunen wij vooral op 1 merk dat ons inziens altijd zeer mooie collecties heeft en continu met de tijd meegaat. Dat merk is Brinker Carpets.

Brinker Carpets

De Brinker feel good collection heeft nu 50 modellen in ruim 200 gevarieerde dessins en prachtige kleuren. De natural carpets blijven erg populair; in deze stijl is nu nog meer keuze. De graphic carpets vormen een nieuwe karakteristieke stijl met unieke grafische motieven. Dankzij het vakkundig design-team en eigen hoogwaardige productie komt Brinker Carpets tot een uitstekende kwaliteit karpetten. De handgemaakte karpetten worden vervaardigd van de beste garens.

Brinker 1

De producties in Europa en India zijn maatschappelijk verantwoord en hoogwaardig. De basismaterialen scheerwol, katoen, viscose, banaan-zijde, sisal zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Onze collecties zijn overwegend handgeweven en gemaakt van natuurlijke materialen. Er is ook een mooie selectie handgetuft en handgeknoopt. En speciale karpetten van 100% viscose in vintage-look en patchwork gerecyclede tapijten.

Brinker feel good carpets is er voor elke lifestyle in elke woonomgeving.Brinkman 2

Klik hier om meer te zien van Brinker Carpets.