Als specialist in verf & wonen bieden wij natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan vloerbedekking aan. Tapijt geeft warmte en gezelligheid aan uw interieur en onze collectie bestaat uit een aantal kwaliteitsmerken die u gegarandeerd plezier bieden. Wij hebben 3 merken voor u geselecteerd waarvan u hieronder meer informatie vindt alsmede een eerste impressie en de link naar hun eigen website.

Vloerbedekking kun je uiteraard zelf leggen maar vergt wel het nodige vakmanschap. Die hebben wij in huis, en we gaan graag met u in gesprek om u ook hiervan te ontlasten en ervoor te zorgen dat de vloerbedekking pico bello gelegd wordt. Elk hoekje en randje wordt met zorg afgewerkt zodat u een fantastisch mooie vloerbedekking in uw huis krijgt waarvan u tot in lengte van jaren kunt genieten.

Colors

Colors tapijt: voor ieder wat wilsColors

De vloer bepaalt in grote mate de uitstraling van een ruimte. Daarom begint een nieuw interieur vaak ook met de vloer! Vloerbedekking is vaak ongeacht de kleur een absolute sfeermaker.

Geeft u de voorkeur aan een hoog- of laagpolig tapijt? Uiteraard horen bij beide versies voor- en nadelen. Een laagpolig tapijt past vaak beter bij een strak en modern interieur en ook is het iets eenvoudiger in onderhoud. Een hoogpolig tapijt daarentegen heeft veelal een hoog aaibaarheidsgehalte.

De Colors tapijtcollectie is overzichtelijk, kwalitatief hoogwaardig en voor iedere stijl en budget.

NIEUWE COLLETIE WOL TAPIJTEN!

Vanaf april 2016 is de colors collectie uitgebreid met prachtige nieuwe wol kwaliteiten.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie over Colors.

Bonaparte

Desso Consumer Carpets is onderdeel van Desso en wordt vertegenwoordigd door drie sterke merken: DESSO, Parade en Bonaparte. Alle drie de merken hebben een rijke traditie in de productie van consumententapijten voor het topsegment van de markt. Deze producten zijn verkrijgbaar via het geselecteerde dealernetwerk, dat bestaat uit de betere woning-, textiel- en interieurwinkel. Desso Consumer Carpets is bovendien de enige Europese producent van tapijt voor het topsegment van de markt dat wordt verkocht in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

Bonaparte overzicht Bonaparte

Desso levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige vloerkleden en kamerbreed tapijt. Desso heeft vier fabrieken in Europa, twee grote distributiecentra, alsmede gespecialiseerde centra voor klantenservice in de meeste Europese landen, de Verenigde Staten, Azië, Latijns Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Australië. Desso-producten zijn speciaal ontworpen voor zowel commercieel als huiselijk gebruik. De commerciële producten zijn te vinden in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra. Tot haar klanten rekent Desso onder andere ABN AMRO, Rabobank, Akzo Nobel, Ministerie van Veiligheid en Justitie, KPMG, PWC, Deloitte, Allianz, Canon, EDF, HSBC, Porsche, Procter & Gamble, SNCF en Nestlé.

De innovatiestrategie van Desso concentreert zich op drie hoofdgebieden: Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle®.

Klik hier om meer te zien van Bonaparte.

Edel

Edel Pamina_700x300Edel Group maakt onderscheidende tapijten voor het midden/hoog segment. De hoge mate van service en correcte prijs-kwaliteitverhouding zorgt voor tevreden klanten over de gehele wereld. In Nederland is de Edel Group tapijtcollectie verkrijgbaar bij de betere tapijtspecialist en woninginrichter.

In 2014 introduceerde Edel Group ’s werelds zachtste tapijt: Pamina. Ontwikkeld met een extra fijn Antron® garen en door middel van een speciaal productieproces krijgt Pamina een ongeëvenaarde zachtheid. Van het ontwerpen en ontwikkelen tot het produceren en testen; alles gebeurt in eigen huis.

Klik hier om meer te zien van Edel.