Schilderwerk

Michiels, allround schildersbedrijf en glaszettersbedrijf, levert kwaliteit.

Onze kracht is het denken in oplossingen voor particuliere en zakelijke projecten. Wij bieden maatwerk voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie op basis van een uitgebreide offerte. Stap voor stap nemen we je mee in de prijsbepaling. Een transparante bedrijfsvoering. Zo krijg je inzicht in wat we doen, hoe we dat doen en waarmee we het project gaan uitvoeren. Onze gekwalificeerde medewerkers staan garant voor perfect schilderwerk dat passie voor ons vak zichtbaar maakt.

Nieuwbouw

Vanaf de start van een nieuwbouwproject zijn we in staat bijdragen aan het proces te leveren die soms verrassen, soms nét even anders, maar altijd hoogwaardig en kwalitatief zijn. Michiels denkt in oplossingen en beantwoordt elke opdracht met een uitstekend resultaat.

Onderhoud

Schilderwerk heeft onderhoud nodig. Onderhoud begint met een goed advies. Na een onderzoek naar de staat van je schilderwerk voeren we met grote nauwkeurigheid onderhoudswerkzaamheden uit. Je schilderwerk wordt als nieuw opgeleverd.

Renovatie

Renovatie van een pand is gebaat bij praktisch en tijdbesparend maatwerk. Wij leveren een vakkundig aandeel met behulp van moderne technieken en onze jarenlange ervaring. Een succesvolle renovatie begint met een uitgekiende planning. Michiels denkt met je mee, in oplossingen!

Beglazing

Glas kent voor Michiels geen geheimen. Als erkend glaszettersbedrijf plaatsen wij voor je alle soorten beglazing zoals HR++ isolatieglas, veiligheidsbeglazing, brandwerend glas, zon- of geluidswerend glas, hardglazen deuren en wanden, spiegels en gefigureerd glas.

Een lichtstraat, glazen vloer of trap in je huis of bedrijfspand? We verwerken glas op honderd-en-één manieren. Daarbij werken we volgens de NEN normering en geven we OnderhoudNL garantie. We voeren glasprojecten uit voor particulieren of in samenwerking met een aannemer. Naast het plaatsen van alle denkbare glasvoorzieningen verrichten we snel en adequaat reparatiewerkzaamheden en vervangingswerk. Wanneer we niet direct de definitieve oplossing kunnen bieden, plaatsen we uiteraard een noodvoorziening.

Een telefoontje zet onze serviceverlening in gang. Voor alle vragen over glas en beglazing ben je bij Michiels aan het juiste adres.