Verschillende spiegels voor elk wat wils

Een spiegel is een glasplaat met metaal erachter. Het geheim van de spiegel is dus een laagje dun zilver metaal achter een glasplaat. Dit zorgt ervoor dat het licht direct wordt teruggekaatst. Over de glasplaat wordt een dun laagje zilver gegoten, waardoor je een mooie strakke spiegel krijgt. Spiegels worden vaak gebruikt in badkamers of als passpiegel. Daarnaast zijn ze ook geschikt om ruimtes groter te laten lijken en om licht te weerkaatsen.

Soorten spiegels

Bij Michiels voor Verf & Wonen kun je terecht voor al je spiegels! Wij hebben onder andere spiegels met geslepen randen (poly slijpen) of met facet geslepen randen. Ideaal voor een authentieke uitstraling. Voor in de badkamer hebben we een speciale variant met verwarming, oftewel de anti condens spiegel. Hiermee heb niet het wazige laagje op je spiegel wanneer de temperatuur snel oploopt door badderen of douchen. Voor openbare ruimtes waar gesport wordt hebben we veiligheidsspiegels. Denk aan maneges, sportscholen en dansscholen.

Advies

Kun je wel wat advies gebruiken op het gebied van spiegels? Kom gerust een langs in onze winkel. Al onze spiegels worden exact op maat gemaakt tegen een scherpe prijs. Na levering kunnen we de spiegel ook perfect monteren of plaatsen in een lijst.

Kom gerust even naar onze winkel en bekijk de mogelijkheden.

Glas

Spiegel is natuurlijk een vorm van glas, maar we hebben ook andere soorten glas in ons assortiment. Denk aan bijvoorbeeld isolerend glas. Daarnaast hebben we gelaagd glas, enkel glas en gehard glas in ons assortiment. Deze soorten worden doorgaans het meest geleverd. Wil je een ander type glas? Wij leveren ook maatwerk.