Over Michiels Verf & Wonen

Sfeervolle oplossingen voor bedrijven en particulieren.

Michiels b.v. is sinds 1956 actief in Reusel-de Mierden en omstreken. In 1978 trad Piet Michiels, na een gedegen opleiding tot meesterschilder, in de voetsporen van zijn vader die het bedrijf oprichtte.

Het voormalige gemeentehuis waarin het bedrijf is gehuisvest heeft door de jaren heen een metamorfose ondergaan tot Speciaalzaak voor Verf en Wonen, het visitekaartje van het bedrijf.

De schilderswinkel werd uitgebreid en biedt inmiddels een complete collectie in verf, stoffen, raamdecoratie en vloerbedekking. Een omvangrijk kleurenpalet, een scala aan mooie kwaliteitsproducten en vakkundige adviezen leiden tot de sfeervolle totaaloplossing waarnaar je op zoek bent.

Wij zien je dan ook graag in onze speciaalzaak, waar Piet en Koen je wegwijs maken in de wereld van verf en wonen.

Onze showroom

Met een persoonlijk advies helpen wij je de juiste keuze te maken.

Onze showroom laat je zien hoe sfeervol wonen kan zijn. Met het veelzijdige en kleurrijke aanbod realiseer je een modern, klassiek, huiselijk of bijzonder interieur.

  • Prachtige vloerbedekking in verschillende materialen en kwaliteiten die zowel recht-toe-recht-aan als creatief te verwerken zijn.
  • Oogstrelend behang, samengebracht in onze zeer grote collectie behangboeken. Indien gewenst brengen onze behangers het behang nauwkeurig aan en veranderen zij je kamer in een mooie leefruimte waar je jarenlang van kunt genieten.
  • Onze stoffencollectie bevat uitsluitend kwaliteitsstoffen die zich goed laten verwerken tot gordijnen in iedere denkbare stijl.
  • Ook tonen we in de winkel een grote diversiteit aan raamdecoratie, die we zo presenteren dat je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. We stemmen onze sfeervolle raamdecoratie af op jouw wensen en leveren maatwerk.