Unieke kleurenwand van Pure

In onze winkel vind je diverse kleurwanden. Wanneer je bij ons binnenstapt dan loop je direct af op de Pure kleurenwand. Hier vind je 224 handgeschilderde, kleurechte stalen op A4 formaat. Het kleurenpalet, ontworpen door de kleurenspecialisten van het Flexa ColorLab strekt zich uit van zeer donkere tinten zoals ‘lush’ en ‘full’ tot de meest lichte kleuren ‘gentle’ en ‘delicate’. De wand is verdeeld in 32 kleurlijnen en wordt met speciale lampen verlicht.

Laat je inspireren
Kleuren kiezen en combineren is met de kleurenwand gemakkelijk en inspirerend. De stalen kun je meenemen naar huis om daar nog eens rustig te bekijken en te vergelijken. Zo kun je zelf zien of de kleur past bij je bank, tapijt, gordijnen en vloerkleden. Met Pure maak je stijlvolle combinaties en komen de kleuren nog meer tot leven!

De collectie van Pure bestaat uit de volgende producten:

  • Muurverf: voor binnen in extra mat, kalkmat en zijdemat.
  • Lakken: op waterbasis in mat, zijdeglans en hoogglans.
  • Grondverf: op waterbasis in iedere gewenste kleur.

Kwaliteitsverf en advies
Stijlen lopen uiteen, van klassiek-romantisch tot hip-retro. Uiteraard volgen we altijd de laatste modetrends. Smaakvolle en praktische kwaliteitsproducten worden in onze winkel altijd vergezeld met een goed en inspirerend advies. Jij maakt de keuze die bij je past, zodat je voor een lange tijd kunt genieten van de mooie kleuren!