Gordijnen creëren sfeer

Gordijnen, wie kent ze niet? Gordijnen zijn een klassieke en veel voorkomende vorm van binnenzonwering. Gordijnen zorgen voor een sfeervolle en warme aankleding van je interieur en dempen het geluid in huis. Er zijn veel verschillende varianten van gordijnen. Zo zijn er overgordijnen, verduisterende gordijnen, inbetweens, transparante gordijnen en vitrages. Elk gordijn heeft andere voordelen en eigenschappen. Zo kan niet elk gordijn zorgen voor zonwering. Denk bijvoorbeeld aan transparante gordijnen. Deze gordijnen dienen als raamdecoratie of voor het creëren van meer privacy. Verduisterende gordijnen zijn daarentegen wel perfect voor het tegenhouden van zonlicht of het verduisteren van een kamer. Meer weten over de sfeer in huis halen met behulp van gordijnen? Lees dan onze blog.

Een passend gordijn voor ieder interieur

Gordijnen dienen erg goed als raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en kleuren en passen goed in elke woning. Door het gebruik van gordijnen zorg je voor een knusse sfeer in huis en heb je mooie aankleding voor je raam en inrichting. Kies dan ook voor gordijnen die goed aansluiten op je interieur. Gordijnen zijn ook perfect voor het benadrukken van je ramen. Wil je jouw ramen bijvoorbeeld hoger laten lijken? Kies dan voor gordijnen die lopen vanaf het plafond tot aan de grond. Door de lengte van de gordijnen oogt je raam hoger.

Wij hebben drie merken voor je geselecteerd.

A House of Happiness

De visie van A House of Happiness is om een kleurrijk merk te zijn voor haar klanten waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie voor textiel samenkomen. A House of Happiness biedt iedereen een passend gordijn op maat aan. Eigen creativiteit staat hoog in het vaandel. De collectie wordt door A House of Happiness exclusief ontwikkeld en geproduceerd en heeft hierdoor een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw. De full service zit verpakt in het makkelijk maken om raambekleding uit te kiezen, te kopen en te installeren.

Duurzaamheid

Hoewel A House of Happiness streeft naar betaalbare prijzen, moet dit niet ten koste gaan van het milieu. Kwaliteitsbewakers van het bedrijf bezoeken de fabrikanten overal ter wereld en letten op verantwoorde productie van onze stoffen en een gezonde werkomgeving. Ze streven in het gehele productieproces naar beperking van afval en uitstoot van CO2 en hergebruik van materiaal.

Kobe

Kobe interior design is een wereldwijd merk van Kobefab International B.V. en omvat een uitgebreide collectie gordijn- en meubelstoffen. Alle medewerkers hebben een unieke passie voor stoffen en wandbekleding waarbij innovatie en de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten hoog in het vaandel staan. Al meer dan 35 jaar spelen ze een belangrijke rol in de interieur-, design- en lifestyle branche. De onderneming heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen gedistribueerd, door professionals en eindgebruikers gebruikt en in hoge mate gewaardeerd.

Klik hier om meer te zien van Kobe.

Eijffinger

Naast een uitgebreide collectie van behang, heeft het merk Eijffinger ook schitterende hoogwaardige interieurstoffen in het assortiment. De diversiteit is enorm. Zo zijn er gordijnstoffen in uni kleuren, met ingeweven dessin of juist met print, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Klik hier om meer te zien van Eijffinger.