Het laatste product in ons assortiment voor vloeren is vinyl. Vinyl vloeren zijn stil, warm en geven een groot loopcomfort. Een uiterst functionele kunststof vloer, die niet al te duur is en zeer gemakkelijk in onderhoud. Niet voor niets zijn deze vloeren populair in de Nederlandse huishoudens. Dat is ook te danken aan de innovatieve structuren en de traditionele houtpatronen, die volgens de nieuwste technieken voorzien kunnen worden van een voelbaar nerfreliëf in de toplaag. Het zijn prachtige “look-a-likes”, die de looks kunnen hebben van houten vloeren met moderne extra brede planken met structuur en in vele kleuren, maar die ook kunnen ogen als een vloer van natuursteen. Vinyl vloeren zijn snel en eenvoudig te installeren en gemakkelijk om te reinigen en te onderhouden.

Onze selectie van merken vinyl vloeren vindt u hieronder.

Vinyflor

Vinyflor 119-133Vinyflor 1350-127Nature Look – Geweven Vinyl

NATURE LOOK vinyl vloerbedekking biedt een attractieve en praktische oplossing voor het inrichten van moeilijke ruimten. De eigenschappen liegen er niet om: zeer sterk en slijtvast, uitstekende geluids- en warmte isolatie, makkelijk schoon te houden en vlamwerend. Nature Look vinyl heeft een uitstekende maatvastheid en kan zonder rafelen in iedere richting worden gesneden. Het kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd en is verkrijgbaar in rollen (2 m breed), tegels en traptreden.

NATURE LOOK vinyl is een comfortabele vloerbedekking met uitstekende loopeigenschappen. Het antislip oppervlak maakt het bij uitstek geschikt voor natte- en vochtige ruimten. Het droogt snel en rot niet. Ook de kleurechtheid en UV bestendigheid is zeer goed. En natuurlijk is de vuilwerende bovenlaag eenvoudig schoon te maken.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie over Vinyflor.

Colors

vinyl vloerOok voor vinyl maken wij gebruik van ons huismerk van de Colors collectie. De Colors vinyl collectie is overzichtelijk, kwalitatief hoogwaardig en voor iedere stijl en budget.

Klik hier om meer te zien van Colors.