De voordelen van Vinyl

Vinylvloeren zijn een populaire keuze voor vloerbedekking. Ze bieden verschillende voordelen die bijdragen aan hun populariteit, waaronder duurzaamheid. Vinylvloeren zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen, vlekken en deuken. Ze kunnen jarenlang meegaan, zelfs in drukbezochte gebieden, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn. Daarnaast is het een veelzijdige optie. Vinylvloeren zijn namelijk verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen. Ze kunnen het uiterlijk van natuurlijke materialen zoals hout, steen of keramiek nabootsen, waardoor je de gewenste esthetiek kunt bereiken zonder de nadelen van die materialen. Vinyl heeft daarnaast ook het voordeel dat het waterbestendig is, geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Al met al zijn vinylvloeren een praktische en aantrekkelijke optie die zowel functionele als esthetische voordelen biedt. Ze zijn ideaal voor gezinnen, huishoudens met huisdieren, commerciële ruimtes en iedereen die op zoek is naar een duurzame, veelzijdige en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking.

Vinylcollectie van Colors en Novilon

Vinyl vloeren zijn stil, warm en geven een groot loopcomfort. Een uiterst functionele kunststof vloer, die niet al te duur is en zeer gemakkelijk in onderhoud. Niet voor niets zijn deze vloeren populair in de Nederlandse huishoudens. Dat is ook te danken aan de innovatieve structuren en de traditionele houtpatronen, die volgens de nieuwste technieken voorzien kunnen worden van een voelbaar nerfreliëf in de toplaag. Het zijn prachtige “look-a-likes”, die de looks kunnen hebben van houten vloeren met moderne extra brede planken met structuur en in vele kleuren, maar die ook kunnen ogen als een vloer van natuursteen. Vinyl vloeren zijn snel en eenvoudig te installeren en gemakkelijk om te reinigen en te onderhouden.

Ook voor vinyl maken wij gebruik van ons huismerk van de Colors collectie. De Colors vinyl collectie is overzichtelijk, kwalitatief hoogwaardig en voor iedere stijl en budget. Daarnaast hebben we ook een brede collectie van Novilon, ook bekend als de Vinylcollectie van Vtwonen. Alsof het gietwerk is, zo naadloos liggen de vloeren van Novilon. De vloeren zijn naast de betonlook ook verkrijgbaar in houtlook en visgraatmotief.

Advies

Benieuwd naar onze andere opties op het gebied van vloeren? Wij bieden ook PVC vloeren en vloerkleden en tapijten. Wil je graag onze collecties in het echt bekijken? Kom eens langs bij ons in de winkel! We geven je ook graag advies over diverse mogelijkheden.