Behang voor ieder wat wils

Als specialist in wanddecoratie bieden wij naast verf natuurlijk ook een uitgebreid assortiment behang aan. Met veel zorg hebben wij een collectie samengesteld van een aantal bekende merken die voor elk wat wils bieden. Zo heb je volop keus, maar voorkomen we ook dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Laat je inspireren in onze winkel

Neem de tijd om onze boeken aan tafel in de winkel even rustig te bekijken, onder het genot van een bakje koffie. Wil je zelf het bij ons aangekochte behang verwerken , dan zorgen wij voor een behangtafel en stomer (te leen). Maar wij hebben natuurlijk ook ervaren behangers in dienst die je snel en vakkundig van dienst willen zijn. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend een prijsopgave aan.

Wij hebben 3 merken voor je geselecteerd waarvan je hieronder meer informatie vindt alsmede een eerste impressie en de link naar hun eigen website.

HOOKEDONWALLS

Op zoek naar iets dat echt verrast? De zaken eens bekijken vanuit een ander perspectief en het gewone ver achter jou laten… stop maar, hier ben je aan het juiste adres. HOOKEDONWALLS geeft je een nieuwe kijk op behang voor excentrieke persoonlijkheden met een flinke scheut humor.

Klik hier om je te laten inspireren door HOOKEDONWALLS.

Eijffinger

Eijffinger is al ruim 135 jaar actief in de interieurbranche. Het bedrijf is begonnen in Den Haag met het leveren van interieurproducten en diensten aan de ‘nouveau riche’. Al gauw voerde de verkoop van behangpapier de boventoon. Door het leveren van goede service, kwaliteit en unieke dessins (uit voornamelijk Engeland en Frankrijk) wisten zij binnen afzienbare tijd een enorm marktaandeel te vergaren.

Elke storm, van economische depressie tot de opkomst van de grote bouwmarkten, heeft het bedrijf doorstaan door telkens opnieuw haar klanten te voorzien van exclusieve en verrassende producten die het interieur een uitgesproken karakter en kwaliteit verschaffen. Met de komst van een eigen creatieve studio en het aantrekken van de beste industriële product ontwerpers voor wand- en raambekleding heeft Eijffinger een unieke plek in de wereld veroverd. Het creatieve en innovatieve vermogen is, door de tijden heen, altijd de kracht van Eijffinger geweest.

Noordwand

Noordwand zijn echte designers in wandbekleding. Noordwand behang importeert en collectioneert behangcollecties voor de Nederlandse markt. Noordwand is een van de grootste merken op het gebied van behang. Met hun grote collecties en een breed scala aan ontwerpen veroveren zij de markt.

Klik hier om meer te zien van Noordwand.