Stijlvol interieur met raamdecoratie

De lente staat voor de deur. Dat betekent langere dagen met meer zonuren. Hoe heerlijk die dagen ook zijn, soms zit je niet te wachten op de volle zon in je huis. Raamdecoratie is dan de ideale oplossing! Bepaal zelf de hoeveelheid licht en privacy en geniet van de akoestische en isolerende werking van raamdecoratie. Daarnaast is het dé manier om je ramen op te fleuren!

Rolgordijnen

Binnen ieder interieur past een rolgordijn. Door verschillende stoffen, lichttransparanties en uitvoeringen zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk. Rolgordijnen zijn zeer budgetvriendelijk en gemakkelijk elektronisch, met een ketting of veersysteem te bedienen. Heb je een schuin dakraam? Kies dan voor een rolgordijn in cassette uitvoering.

Plissé en duetten

Een plissé gordijn heeft een enkele laag plissé stof die in geplooide vorm samenvouwen. Duetten hebben twee lagen stof met een soort honingraatstructuur, wat extra isoleert. Kies voor een lichtdoorlatende of verduisterende stof en geef je huis een moderne uitstraling. Plissé en duetten zijn gemakkelijk te monteren zonder boren en schroeven met het Perfect Fit montagesysteem.

Horizontale jaloezieën

Je ziet ze in de laatste woontrends: horizontale jaloezieën. Met name de houten variant is zeer populair. Niet voor niets natuurlijk, want het is een mooie aanwinst voor ieder interieur. De lamellen zijn kantelbaar en kunnen omhoog en omlaag, wat zorgt voor flexibiliteit. Net als plissé en duetten zijn horizontale jaloezieën, los van de houten jaloezieën, ook te monteren met een Perfect Fit montagesysteem. Of het nu om een vast raam of een draaikiep raam gaat.

Shutters

Op zoek naar een eyecatcher? Dan zijn de shutters een goede optie. Dit zijn binnenluiken met lamellen die je kunt verstellen. Doorgaans worden ze uitgevoerd in hout, maar ook andere materialen zijn mogelijk. Wil je de volledige zon in je huis? Dan schuif je de luiken gemakkelijk open.

Laat je adviseren

Bij ons kun je raamdecoratie op maat bestellen. Zo weet je zeker dat het perfect past en geschikt is. Ook het inmeten en monteren nemen wij graag voor je uit handen. Stap eens binnen in onze winkel of neem contact met ons op.