De Flexa kleur van het jaar 2023: WILD WONDER

Jaar in jaar uit volgen de kleurspecialisten van Flexa de laatste trends om de kleuren van het aankomende jaar te kunnen kiezen. Dit jaar staat ‘voel de magie van de natuur in jouw huis’ centraal. Verbinding met de natuur is belangrijker dan ooit. Natuurlijke tinten maken dan ook een entree in onze woonruimten. Bekijk hier hoe de Flexa kleur van het jaar gecombineerd wordt met diverse andere kleuren.

Kleurenpalet
Het kleurpalet met de Wild Wonder kleur die centraal staat, bestaat volledig uit natuurlijke kleuren. Het ‘Lush’ palet, wat weelderig betekent, omvat tien kleuren die we allemaal in het bos kunnen terugvinden. De kleuren zijn rustig en gelijktijdig energierijk. Diverse combinaties met kleuren uit het palet zorgen voor een harmonieus en rustgevend sfeer in huis.

Kleurtinten
De helende tinten uit het woud en het bos: groen en bruin, brengen een stukje magie van de natuur in huis. Alle kleuren uit het palet zijn te combineren. Door de kleuren uit het palet in verschillende ruimtes toe te passen, creëer je harmonie.

Kom langs in onze winkel voor meer kleurtrends en bekijk de diverse mogelijkheden!