Kwalitatief glas

Glas geeft ruimtes een lichte en transparante uitstraling. Of het nu gaat om glas in binnen- en buitenwanden of deuren, bij ons ben je voor glas aan het juiste adres. Er zijn verschillende glassoorten met andere eigenschappen. Kies voor het type glas wat past bij jouw situatie. Zo kun jij het perfecte eindresultaat bereiken! Benieuwd naar hoe glas een toevoeging kan zijn aan je interieur? Lees het in de blog.

Soorten glas

Zoals gezegd hebben we diverse soorten glas. Denk aan bijvoorbeeld enkel glas en isolerend glas. Isolerend glas bestaat uit twee of meerdere ruiten met daartussen een spouw gevuld met stilstaande lucht of speciaal gas. Dit zorgt voor een isolerende werking en is daardoor kostenbesparend. Daarnaast hebben we gelaagd glas en gehard glas, dit biedt extra veiligheid. Wil je ruimtes optisch vergoten? Wij hebben voor ieder interieur een geschikte spiegel. Dit zijn de meest voorkomende soorten glas. Wil je een ander type glas? Wij leveren ook maatwerk.

Wil je glas laten bewerken? Ook dat kan bij Michiels voor Verf & Wonen. Denk aan het poly slijpen, facet slijpen, boren van gaten en maken van uitspaningen.