Creëer een unieke stijl met behang

Wist je dat er tegenwoordig steeds vaker gekozen wordt voor behang? Dat komt omdat je met behang een saaie muur echt kunt laten spreken. Van rustige mooie kleuren tot uitspringende leuke motiefjes. Voor ieder interieur is er een passend behang! Daarnaast is het eenvoudig aan te brengen en blijft het voor jaren mooi op de muur zitten. Een duurzame keuze dus.

Snel een bijzonder effect

Behang is verkrijgbaar in veel verschillende en bijzondere variaties. Kies je voor modern behang of ga je juist voor retro? Houd je van een opvallende kleur of wil je juist een natuurlijke look? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het voordeel van behang is dat je snel een bijzonder effect kunt creëren, wat met verf lastiger is. Denk aan patronen van bijvoorbeeld bloemen of structuren met reliëf.

Behang is weer trendy

Waar vroeger vaak de hele woonkamer werd voorzien van hetzelfde behang, wordt het tegenwoordig vaak toegepast op een enkele muur. Meestal wordt dan gekozen voor exclusief behang, wat je interieur een bijzondere uitstraling geeft. Behang is niet alleen mooi in de woonkamer, ook je slaapkamer, kinderkamer of studeerkamer maak je er extra sfeervol mee. Helemaal van deze tijd dus.

Advies over passend behang

Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken welk behang het best past in jouw interieur? Bij de speciaalzaak helpen ze je er graag mee. Je kunt alle tijd nemen om de boeken met de beschikbare collecties te bekijken. Ook word je voorzien van advies over hoe je het behang moet aanbrengen. Wil je het werk liever uitbesteden, dan kan een speciaalzaak dit wellicht ook voor je doen.