De verfkleur van het jaar 2019: Spiced Honey

Jaarlijks wordt door ColourFutures internationaal onderzoek gedaan naar sociale, economische en designtrends die het komende jaar invloed hebben op de kleur- en interieurkeuzes van mensen over de hele wereld. Op basis van dit onderzoek wordt door een internationaal team van specialisten de Kleur van het Jaar vastgesteld. Voor 2019 is dit de kleur Spiced Honey.   

Spiced Honey heeft een warme ondertoon van Amber. Het is een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk ook een kleur die je oppept en energie geeft. De kleur is veelzijdig en eigentijds. Spiced Honey past in vele huizen en interieurs en is een goede keuze voor een fris en optimistisch gevoel.

Het kleurpalet wat bij deze kleur aansluit valt onder het overkoepelende thema van 2019: ‘Let the light in’.

 

 

Wil je zien hoe de kleur zal staan op jouw muur? Download de gratis Flexa Visualizer App en bekijk hoe je muren eruitzien met deze kleuren. Ook kun je bij ons in de winkel een kleurentester halen om de kleur thuis op je muur te testen. De kleur is te mengen met verschillende soorten muurverven en lakken in verschillende glansgraden. Kom langs in onze winkel, wij voorzien je van het juiste advies en mengen de verf voor je in de juiste kleur.