Nieuw jaar, nieuwe kleuren: ontdek de verfkleuren van het jaar 2024!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we nieuwsgierig uitkijken naar de kleuren die onze muren, meubels en interieurs zullen domineren. Zowel Sigma als Flexa, gerenommeerde namen in de verfindustrie, hebben onlangs hun ‘Verfkleur van het jaar 2024’ onthuld, en het is een keuze die zeker indruk zal maken.

Tijdloze uitstraling

Sigma, bekend om zijn hoogwaardige verf en aandacht voor detail, heeft voor 2024 gekozen voor een tint die tijdloosheid uitstraalt. De kleur weerspiegelt een evenwicht tussen moderniteit en klassieke elegantie, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende ruimtes. Of je nu een eigentijds appartement of een traditioneel huis hebt, Sigma’s kleur van het jaar 2024 zal zeker een statement maken.

Aansluitend op hedendaagse trends

‘Limitless’ is een intrigerende kleur die een harmonieuze mix tussen kalmte en vitaliteit weet te bereiken. De gele tint straalt zelfvertrouwen en creativiteit uit. Diepte, levendigheid en veelzijdigheid vatten de essentie van de kleur ‘Limitless’ treffend samen. Het is het geel dat barrières doet vervagen. Het kleurenpalet combineert subtiele tonen met gedurfde accenten, waardoor deze gemakkelijk te combineren is met diverse decoratiestijlen. De diepte van de kleur geeft de ruimte een gevoel van warmte, terwijl de helderheid ervoor zorgt dat de kamer niet te zwaar aanvoelt.

Sweet Embrace

Flexa, altijd voorop in design en trends, heeft voor 2024 gekozen voor een delicate, vriendelijke en flexibele tint. De tint weerspiegelt een verlangen naar stabiliteit, gemoedsrust en het vinden van geluksmomenten. De kleur staat krachtig op zichzelf, maar is ook prachtig in combinatie met andere kleuren uit het palet. Perfect voor degenen die hun interieur willen transformeren in een eigentijdse en moderne ruimte.

Zo gebruik je de kleuren

Of je nu gaat voor Sigma’s tijdloze tint of Flexa’s innovatieve keuze, er zijn talloze manieren om deze kleuren toe te passen in je interieur. Overweeg om een accentmuur te schilderen en speel met vloerkleden, behang en raamdecoratie. Beide kleuren lenen zich ook goed voor zowel moderne als meer traditionele inrichting. Kun je wel wat advies en ondersteuning gebruiken op dit vlak? Bezoek onze winkel en laat je inspireren en adviseren!