De kleur van het jaar 2021: Brave Ground

Elk jaar bespreken de kleurexperts van een van de vooraanstaande verfmerken met een team van internationale designers de nieuwste trends die ons dagelijks leven beïnvloeden. Hun inzichten worden vertaald in één toonaangevende kleur die de sfeer van het moment weerspiegelt.

De trendvoorspelling van dit jaar is dat we allemaal opnieuw bekijken wat er echt toe doet in ons leven. We maken de balans op en vinden een nieuwe, positieve weg vooruit door vertrouwen te hebben in onszelf, samen te werken, voort te bouwen op het verleden en plannen te maken voor de toekomst. Je woning is de ondersteunende basis om creatief om te gaan met deze veranderingen.

De kleur van het jaar 2021 is Brave Ground: een warme, natuurlijke neutrale kleur met mogelijkheden en stabiliteit. Het is een veelzijdige tint die andere kleuren laat stralen. We geven je vier voorbeelden hoe je deze kleur kunt combineren met andere kleuren om je woonruimte een make-over te geven.

 

Als je de kleur Brave Ground combineert met de kleur Spiced Honey, creëer je een rustige en informele ruimte. Deze combinatie vormt een stevige basis voor elk interieur, traditioneel of modern, en past goed bij ambachtelijke kunst en natuurlijke materialen.

 

 

 

 

Durf anders te zijn en combineer de kleur Brave Ground met fel roze en rood. Deze kleuren combineren mooi met moderne meubels, grafische patronen en lichte houten vloeren.

 

 

 

 

Combineer Brave Ground met aardse kleuren voor een warm gevoel. Deze tinten passen goed bij mid-century-meubels en luxe afwerkingen zoals koper, marmer en fluweel.

 

 

 

 

Haal buiten naar binnen met kleuren uit de natuur, zoals blauw en groen. Deze tinten passen goed bij natuurlijk hout, vintage meubels, elegant keramiek en kamerplanten.