Zo maak je een fijne thuiswerkplek

Enkele maanden geleden moesten we massaal thuis gaan werken. Waar we eerst dachten dat het voor een paar weken zou zijn, blijkt de periode van thuiswerken langer te duren. Nu werknemers en werkgevers ervaren dat thuiswerken voor velen voordelen heeft, zal er ook na de coronaperiode meer thuisgewerkt worden. Natuurlijk wil je dan in je huis een prettige werkplek hebben.

Eigen stijl

Met behang creëer je een fijne sfeer in de ruimte waar je een paar uur per dag aan het werk bent. Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Het is verkrijgbaar in vele verschillende dessins en er is een grote variatie in kleuren en stijlen. Je kunt ervoor kiezen om een enkele muur bij je werkplek te voorzien van behang, maar je kunt ook de hele ruimte behangen. Door te combineren kun je je eigen unieke stijl creëren. Zo maak je een fijne plek waar je met plezier aan het werk gaat.

Werk je met meerdere gezinsleden in één ruimte? Dan kun je een bureauscherm of kamerscherm gebruiken om de werkplekken te scheiden. Of om een apart hoekje in de kamer te creëren. Om het wat gezelliger te maken kun je het scherm opleuken met behang. Je kunt zelfs aan elke kant een ander dessin nemen. De ene kant kies je wat jij leuk vindt en de andere kant kiezen je partner of je kinderen wat zij leuk vinden.

Eenvoudig aanbrengen

Tegenwoordig is behangen een stuk eenvoudiger dan vroeger. Het inpappen en inweken van papieren behang was vrij complex. Nu is nagenoeg alle behang op basis van vlies en hoef je enkel nog de muur in te smeren. Vliesbehang zet niet uit en krimpt niet, waardoor het al vrij snel goed op je muur zit.

Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor het behang dat het best past in jouw interieur. Je kunt alle tijd nemen om de boeken met de beschikbare collecties te bekijken. Ook voorzien we je van het juiste advies hoe je het behang moet aanbrengen. Wil je het werk liever uitbesteden, dan kunnen we dat ook voor je regelen.