De Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

De kleurspecialisten van Flexa werken samen met internationale designexperts om een beeld te krijgen van de aankomende trends die onze levens vorm gaan geven. Vanuit deze samenwerking bepalen ze jaarlijks de kleur van het jaar. Voor het komende jaar hebben zij gekozen voor ‘een teug frisse lucht’.

Bright SkiesTM is de kleur van het jaar 2022. Het is een luchtige, lichtblauwe tint. Fris, open en goed voor de geest. Het weerspiegelt de grenzeloze lucht om ons heen, haalt een vleugje natuur naar binnen en brengt elke leefruimte tot leven. Het is ook een kleur die goed bij veel andere kleuren past: van zachte neutrale tinten tot vrolijke felle kleuren.

We geven je enkele voorbeelden hoe de kleur Bright Skies combineert met ander kleuren om je woonruimte een nieuwe look te geven.

Wanneer een woonruimte snel moet veranderen van huis naar kantoor naar klaslokaal, is veelzijdigheid essentieel. Combineer de kleur Bright Skies met het veelkleurige Workshop-palet met zijn lichte, opgewekte tinten voor een levendige ruimte die geschikt is voor wonen, werken en ontspannen.

 

Als je de kleur Bright Skies met de lichte, natuurlijke tinten van het Greenhouse-palet combineert, haal je de frisheid van buiten naar binnen. Op een landelijke locatie zijn deze kleuren een aanvulling zijn op de omgeving. Deze kleurencombinatie laat je in contact komen met de natuur.

 

We hebben allemaal een plek nodig waar we ons kunnen opladen en ontsnappen aan onze alledaagse beslommeringen. Door de kleur Bright Skies te combineren met de zachte, luchtige tinten van het Studio-palet geeft de ruimte je een comfortabel, rustgevend gevoel.

 

We willen dat ons huis een plek is waar we ons veilig voelen en waar we nieuwe ideeën kunnen omarmen. Combineer de kleur Bright Skies met de zachte, neutrale tinten van het Salon-palet voor een ruimte die fris, open en uitnodigend aanvoelt.

Wij adviseren je in onze winkel graag over de kleuren die je kunt combineren en hoe je de verf het beste kunt aanbrengen voor een goed resultaat.

 

 

Bron: Flexa